Cihazlar ve Aksesuarlar
筊白筍炒雪菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
雪菜 洗淨、瀝乾水份,切段300 克
-
鹽2 ¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
日式醬油1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
9.1 g
Kalori
795 kJ /
189 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.6 g
Karbonhidrat
14.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan