Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 - 15 pickling onions, peeled
- 600 g white wine vinegar
- 2 - 3 carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks
- 8 - 12 fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred
- 6 garlic cloves, cut into thin slices
- 1 - 2 tbsp black mustard seeds
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp white sugar
- 2 pinches ground turmeric
- ¼ tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 270.4 kJ / 64.3 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 368 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roti
2 Std.
Beef rendang
1 godz. 55 min
Madras curry powder
15min
Everyday Indian curry paste
30min
Date and tamarind chutney
8 Std. 50 Min
Samosas
1 godz. 35 min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Bombay aloo
40min
Amritsari dal
26h
Samosa with fresh tomato chutney
2 Std.
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min