Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 30 g de parmesan râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
30 Min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5j 30 menit
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Chèvre-poivron
15min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min