Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
醃豬肉餡
- 30 克 新鮮荸薺
- 120 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 香油
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 大匙 太白粉
白玉盅
- 3 枝 蔥, 洗淨,取綠色部份
- 100 克 娃娃菜, 去根部、對半切
- 5 克 枸杞
- 6 隻 草蝦仁, 去腸泥
- 500 克 水
- 1 大匙 日式醬油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 0.5 g