Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g de filetes de res, salpimentado
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 60 g de chile pasilla, sin venas, tallo ni semillas
- 250 g de jitomate
- 300 g de higos
- 750 g de vino tinto
- 250 g de agua
- 1 cdita de tomillo seco
- 2 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1496 kJ / 356 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pierna adobada navideña
1h 45 min
Caldo de camarón
25min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado con mole blanco
45 min
Mole chiapaneco
30 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Pescado a la talla
40min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Crema de chile poblano
25min