Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di anelli di totano
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Calamari alla napoletana
40 min
Seppioline al vino bianco
25 min
Calamari in umido
55 Min
Seppie con i piselli
40 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1j 30 menit
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di calamari
55 Min
Moscardini al limone
30 min