Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Sarde a beccafico
35 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Panelle
1 godz. 25 min
Iris siciliani
4h 10min
Sardine al cartoccio
50min
Pane nero siciliano
8h 50min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1hod.
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min