Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cabeças de alho cortadas ao meio
- 80 g chalota cortada em quartos
- 1 malagueta (isteğe bağlı)
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 15 g vinho branco
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 5 pés de tomilho, só as folhas
- 10 pés de salsa, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Sopa da panela
30 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Limonada brasileira intensa
5min
Iogurte com cenoura, maçã e granola e chai latte
Değerlendirme yok
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de alho
1h 10min
Sopa ribollita
45min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa de grão com alho-francês
45min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa da Avó
45min