Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cabeças de alho cortadas ao meio
- 80 g chalota cortada em quartos
- 1 malagueta (isteğe bağlı)
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 15 g vinho branco
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 800 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 5 pés de tomilho, só as folhas
- 10 pés de salsa, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Sopa rica
1 godz. 10 min
Sopa ribollita
45 Min
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40 Min
Sopa antiga de alho
1 godz. 10 min
Arroz Mediterrânico
50 min
Creme de feijão-branco
30 min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Quente e frio
8 godz.
Creme de alho
1 godz. 10 min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min