Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelado de ginja
- 230 g água
- 25 g glucose
- 210 g açúcar
- 500 g ginjas congeladas
- 10 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
Bolo de chocolate
- 250 g açúcar
- 250 g manteiga
- 4 ovos
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g cointreau
- 200 g farinha tipo 55
Merengue
- 100 g água
- 300 g açúcar
- 25 g glucose
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 2 - 4 gotas de sumo de limão
- ½ c. chá de cremor tártaro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de ananás
2h
Bolo cassata
40min
Summer pudding
8h
Bolo gelado
8h 30min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1j
Bolo de Baptizado
2h 30min
Copinhos
1h 30min
Bolo xadrez
1j 40 menit
Cheesecake de framboesa
4 Std. 20 Min
Pudim de arroz-doce e molho de framboesa
9h
Queijadinhas
40min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1j