Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g queijo parmesão
- 200 g sobras de pão cortado em cubos
- 55 g azeite
- 4 folhas de salva fresca
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 60 g aipo cortado em rodelas finas
- 2 dentes de alho
- 100 g bacon em cubos
- 1 c. chá de alho em pó
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 1100 g feijão-branco cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 440 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Sopa primavera
40p
Creme de feijão-branco
30 min
Creme de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa ribollita
45p
Sopa de farrapos à alentejana
45p
Sopa de grão com alho-francês
45p
Sopa da horta
55 min
Sopa da Avó
45p
Sopa rica
1 Std. 10 Min