Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g grãos de espelta
- 550 g água, morna
-
40
g fermento biológico fresco, esfarelado
veya 4 c. chá de fermento biológico seco (16 g) - 2 c. chá de açúcar
- 100 g sementes de girassol
- 1 pitada de pimenta da Jamaica em pó
- ¼ c. chá de sementes de coentro em pó
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão rústico suíço
25h 20min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão de Aveia e Sementes
1 Std. 45 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de cinco sementes
1h 50 min
Pão rústico
2 Std.
Pão rústico de azeitona
3 Std. 15 Min
Mistura para pão integral
10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão integral com tomilho-limão
2 Std. 35 Min