Gluten free Mediterranean bread

Gluten free Mediterranean bread

4.9 27 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
15 slices

Malzemeler

  • butter for greasing
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • basmati rice
    110 g
  • long grain brown rice
    110 g
  • millet
    120 g
  • flaxseeds (linseeds)
    1 tbsp
  • arrowroot flour
    140 g
  • salt
    2 tsp
  • guar gum (see Tips)
    2 tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • grapeseed oil
    30 g
  • apple cider vinegar
    1 tsp
  • eggs
    2
  • pitted black olives (approx. 15), cut into halves
    50 g
  • pitted green olives (approx. 15), cut into halves
    50 g
  • sun-dried tomatoes cut into slices
    50 g

Besin Değeri şuna göre 1 slice

Kalori 19.7 kcal / 82.7 kJ
Protein 3.9 g
Yağ 5.5 g
Karbonhidrat 25 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Sodyum 409.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...