Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- butter, for greasing
- 110 g basmati rice
- 80 g millet
- 40 g quinoa
- 40 g chickpea (besan) flour (see Tips)
- 90 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 70 g coconut flour
- 40 g chia seeds, plus extra for sprinkling
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
- 2 tbsp agave syrup or coconut syrup
- 400 g water, plus extra for brushing
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g coconut oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- sesame seeds, for sprinkling
- sea salt flakes, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 906.3 kJ / 215.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 393.5 mg
Alternatif tarifler
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Buckwheat bread
2h 5 min