Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 208.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Breakfast bars
40min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Buckwheat bread
2h 5min