Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free fruit and nut loaf
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
12 slices
Malzemeler
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
208.8 mg
Protein
5.3 g
Kalori
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten free gingerbread cookies
2sa 35 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1sa 25 dk
Buckwheat and almond slider buns
1sa 15 dk
Gluten free sourdough bread
192sa 20 dk
Sesame and chia seed loaf
2sa 20 dk
Gluten free plain flour
5 dk
Raw carrot cake
5sa 30 dk
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Sun-dried tomato and pepita bread
2sa
Carrot poppy seed muffins
1sa 15 dk
Almond and date bars
2sa 15 dk
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk