Gluten free fruit and nut loaf

Gluten free fruit and nut loaf

4.7 19 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
12 slices

Malzemeler

  • polenta plus extra for dusting
    40 g
  • pecans
    150 g
  • millet flour
    120 g
  • gluten free flour mix (see Tips)
    70 g
  • buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)
    60 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • caraway seeds
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • dried cranberries
    30 g
  • pitted dates cut into halves
    120 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • dried apricots cut into quarters
    50 g
  • buttermilk
    330 g
  • honey
    1 tbsp
  • butter to serve (optional)

Besin Değeri şuna göre 1 slice

Kalori 269.1 kcal / 1130.2 kJ
Protein 5.3 g
Yağ 10.7 g
Karbonhidrat 36 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 1.3 g
Sodyum 208.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...