![Gluten free fruit and nut loaf Gluten free fruit and nut loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9daff250-414a-484f-bbcd-01e3fbcf19c1/Derivates/aa25d463-ce3a-459b-9eff-9adbd9afcae8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 208.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Almond shortcrust pastry
35 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Apricot macadamia biscuits
40min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min