Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di latte + q.b.
- 50 g di acqua
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di miele - 15 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 1 uovo
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 1 tuorlo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia dolce
45min
Pane al latte
2u. 20min
Fugassa veneta
4h
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Corona bordolese
5h 20 min.
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Zaleti
1h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Biscotti zaeti
55min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min