![Corona bordolese Corona bordolese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B0F4646F-C956-473B-9050-9B3DB0DBCBA5/Derivates/CBC4A727-8163-49B8-AFEB-9C64A82C0606.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 150 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Mantovanine
2h 45min
Il pane di Altamura
4 Std.
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29h 20min