Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 gramů žampiónů, na plátky
- 3 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů octa, vinného, 6%
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 558 kJ / 134 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hovězí steaky v papilotě
40 Min
Bramborový salát s červenou řepou
40 Min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Değerlendirme yok
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Değerlendirme yok
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Redpiroska
Değerlendirme yok
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30 min