Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 油
- 50 克 蔥, 切段
- 20 克 乾香菇, 稍微沖洗
- 70 克 醬油
- 150 克 紅蘿蔔, 去皮,切滾刀
- 150 克 杏鮑菇, 切塊
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 1000 克 水
- 1 包 五香滷包 (約12克)
- 50 克 蒟蒻, 切片
- 100 克 百頁豆腐, 切片
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 糖
- 150 克 青江菜
- 10 克 新鮮香菜, 裝飾用 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 387 kJ / 92 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 2.4 g