三色燴花椰菜

三色燴花椰菜

2.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 南瓜 去皮,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 白花椰菜 切大朵(約3公分)
    200 克
  • 李型番茄 對半切
    50 克
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 2.2 g
Kalori 348.2 kJ / 83.2 kcal
Yağ 2.8 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 15.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...