Cihazlar ve Aksesuarlar
三色燴花椰菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
南瓜 去皮,切丁(約1.5公分)200 克
-
白花椰菜 切大朵(約3公分)200 克
-
李型番茄 對半切50 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.2 g
Kalori
348.2 kJ /
83.2 kcal
Yağ
2.8 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
15.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
幸福便當菜
61 Tarif
Tayvan
Tayvan