Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
-
200
g Primosale-Käse, in Stücken
veya 200 g Pecorino, in Stücken - 400 g Eiertomaten, Typ San Marzano, in Stücken (2 cm), entkernt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 - 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt (isteğe bağlı)
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 Std. 25 Min
Ratatouille-Lasagne
1 godz. 30 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1u. 45min
Frittierte Mini-Pizzen
2 godz.
Räucherlachs-Pizza
1h
Pizza mit Ratatouille
3h
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1u. 45min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1u. 10min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Gnocchi alla romana
1h
Gemüsepizza
1 Std. 40 Min