Cihazlar ve Aksesuarlar
紫蘇豆乳燒子排
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
紫蘇梅 去籽,只取梅肉60 克
-
豆腐乳 (詳見要訣)40 - 60 克
-
豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水600 克
-
綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28.8 g
Kalori
1811 kJ /
432 kcal
Yağ
29.3 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan