Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 克 紫蘇梅, 去籽,只取梅肉
- 40 - 60 克 豆腐乳 (詳見要訣)
- 600 克 豬肋排, 切段(3公分),以滾水川燙去血水
- 150 克 甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 2 g