紫蘇豆乳燒子排

紫蘇豆乳燒子排

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 紫蘇梅 去籽,只取梅肉
    60 克
  • 豆腐乳 (詳見要訣)
    40 - 60 克
  • 豬肋排 切段(3公分),以滾水川燙去血水
    600 克
  • 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切厚圓片
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 28.8 g
Kalori 1811 kJ / 432 kcal
Yağ 29.3 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...