牛蒡山藥燉排骨

牛蒡山藥燉排骨

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
    200 克
  • 牛蒡 切薄片
    100 克
  • 新鮮山藥 去皮,切大塊(3公分)
    200 克
  • 紅棗
    6 粒
  • 枸杞
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 800 克
  • 可依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 11.8 g
Kalori 776 kJ / 185 kcal
Yağ 8.7 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 15.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...