牛蒡山藥燉排骨
TM31 TM5 TM6

牛蒡山藥燉排骨

5.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 克 排骨, 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
  • 100 克 牛蒡, 切薄片
  • 200 克 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
  • 6 粒 紅棗
  • 20 克 枸杞
  • 30 克 米酒
  • 800 克 水
  • 1 - 1 ½ 茶匙 鹽 ,可依個人口味調整

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
776 kJ / 185 kcal
Protein
11.8 g
Karbonhidrat
15.6 g
Yağ
8.7 g
Lif
2.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler