Cihazlar ve Aksesuarlar
牛蒡山藥燉排骨
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水200 克
-
牛蒡 切薄片100 克
-
新鮮山藥 去皮,切大塊(3公分)200 克
-
紅棗6 粒
-
枸杞20 克
-
米酒30 克
-
水800 克
-
鹽 可依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
11.8 g
Kalori
776 kJ /
185 kcal
Yağ
8.7 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
15.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan