Cihazlar ve Aksesuarlar
番茄炒菇
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蔥 切段20 克
-
番茄 洗淨切塊270 克
-
雪白菇 切段160 克
-
鴻喜菇 洗淨切段160 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2.753 g
Kalori
259 kJ /
62 kcal
Yağ
3.065 g
Lif
3.45 g
Karbonhidrat
7.026 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan