Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce

Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce

4.2 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

Tomato and Herb Sauce
  • lemon thin peel only, no pith
    ½
  • fresh flat leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • fresh chives cut into thirds, plus extra to garnish
    15
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • garlic clove
    1
  • red onion quartered
    2 ½ oz
  • sun-dried tomatoes drained of oil
    2 oz
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 oz
  • brown sugar
    2 tsp
  • balsamic vinegar
    2 tsp
  • unsalted butter in pieces (½ in.-1 in.)
    3 ½ oz
  • pitted Kalamata olives sliced
    2 oz
  • capers
    1 tbsp
  • diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
    1 can
Seafood
  • fresh black mussels scrubbed and debearded (see Tip)
    32 oz
  • small littleneck clams cleaned (see Tip)
    24 oz
  • cherry tomatoes cut into halves
    12 oz
  • toasted pine nuts to garnish
    1 oz
  • crusty bread to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1959.4 mg
Protein 57.6 g
Kalori 2822.7 kJ / 674.6 kcal
Yağ 34.1 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 14.6 g
Karbonhidrat 36.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...