
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomato and Herb Sauce
- ½ lemon thin peel only, no pith
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley leaves only
- 3 sprigs fresh basil leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives cut into thirds, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 garlic clove
- 2 ½ oz red onion quartered
- 2 oz sun-dried tomatoes drained of oil
- 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 3 ½ oz unsalted butter in pieces (½ in.-1 in.)
- 2 oz pitted Kalamata olives sliced
- 1 tbsp capers
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
Seafood
- 32 oz fresh black mussels scrubbed and debearded (see Tip)
- 24 oz small littleneck clams cleaned (see Tip)
- 12 oz cherry tomatoes cut into halves
- 1 oz toasted pine nuts to garnish
- crusty bread to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 674.6 kcal / 2822.7 kJ
- Protein
- 57.6 g
- Yağ
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Lif
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Sodyum
- 1959.4 mg