Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de lait entier
- 80 g d'huile d'olive
-
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche (6 g) - 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
- 1 c. à café sel
La garniture
- 10 g de menthe fraîche, effeuillée
- 50 g de pecorino
- 75 g de fromage à tartiner
- 1 ½ c. à café de graines de cumin noir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Manaïches au zaatar
2h
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Rekakats libanais
45min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Panzerotti aux poivrons
1h 45min
Briouats
35min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min.
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Pizza lahmacun à la turque
1h