Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta Bicerin
30min
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1 Std.
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Torta cappuccino
2h
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.