Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
veya 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Peposo toscano
1h 30min
Gnudi toscani
40min
Sformato di cardi
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Castagnaccio
1 Std.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min