
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 400 g plain flour plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter diced
- 100 g water plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
Pâté
- 6 - 8 sprigs fresh parsley leaves only, to taste
- 3 tsp pickled green peppercorns
- 2 slices white bread (50 g)
- 100 g button mushrooms
- 900 g pork meat lean, diced (2 cm)
- 150 g chicken livers trimmed, cut in pieces
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 3 large eggs
- 50 g milk
- 20 g oloroso wine
-
50
g foie gras mi-cuit
veya pork liver paté (chicken or duck)
Assembly
- 3 slices bacon unsmoked
- 1 egg beaten
- 3 gelatine leaves
- 350 g water
- 50 g sweet wine (e.g. sweet sherry or Madeira)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 408 kcal / 1706 kJ
- Protein
- 22.6 g
- Yağ
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Lif
- 1.4 g