Ravioli ai funghi porcini

Ravioli ai funghi porcini

Değerlendirme yok
Hazırlık 1sa
Toplam 3sa
6 porzioni

Malzemeler

Pasta fresca
  • 300 g di semola di grano duro
  • 3 uova
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 45 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio piccolo
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 530 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 45 g di pangrattato
Ravioli
  • 40 g di burro
  • 1 ½ rametto di salvia fresca

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 274.6 mg
Protein 13.5 g
Kalori 1422.6 kJ / 340 kcal
Yağ 16.8 g
Karbonhidrat 35.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...