Cihazlar ve Aksesuarlar
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil plus extra to fry2 ½ oz
-
water2 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)4 ½ oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)12 oz
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
540.1 mg
Protein
10.7 g
Kalori
1391.5 kJ /
332.6 kcal
Yağ
24.1 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Karbonhidrat
18.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mix, Grab and Go!
9 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Guacamole
5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Basil Pesto
10 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 Min
Salmon Tartare
10 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.