Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g cabrito cortadas em pedaços
- Sal q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g tomate maduro s/ pele cortado em pedaços
- 30 g banha
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Fatias de pão tipo alentejano q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2935.3 kJ / 701.6 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 26.1 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 227.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de tamboril e camarão
30min
Caldeirada de peixe
45 min
Favas guisadas
50 min
Frango na Púcara
1h
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Coelho com feijoca e arroz
1hod. 10min
Ensopado de borrego
1h
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Bochechas de porco
9h 10min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 Std.
Guisado de borrego
13h
Cozido à portuguesa
1h 35 phút