Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 426.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Tiffin slice
4h 30min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Shortbread
1 godz.
Lime sour cream bundt cake
50min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min