Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane pugliese
29h 20min
Ciriola romana
10h 50min
Corona bordolese
5h 20 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane al semolino
4h
Panini rosette
23 godz. 20 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5h 10min