Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 309.6 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Corona bordolese
5h 20min
Ciriola romana
10sa 50 dk
Pane sciapo umbro
14 Std.
Lievito madre disidratato
24sa 10 dk
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5u.
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5h 10min