Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4sa
Baguette
4sa
Pane tipo ciabatta
26sa
Preimpasto per pane
24sa 30 dk
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3óra
Panini rosette
23sa 20 dk
Pane al rosmarino
10sa 55 dk
Pane alla birra
4sa 55 dk
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane pugliese
29sa 20 dk
Il pane di Altamura
4sa
Panini all'olio
3h 10min