Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Pane al semolino
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Corona bordolese
5h 20min
Panini all'olio
3h 10min
Polka (pane francese)
5hod.
Pane pugliese
29 Std. 20 Min