Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3 godz. 30 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Panini rosette
23h 20min
Polka (pane francese)
5h
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Rosette
5h 20min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pancarrè
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min