Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
470
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 470 g di farina tipo 00 + q.b. - 30 g di fecola di patate
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Baguette
4h
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Il pane di Altamura
4h
Mantovanine
2 godz. 45 min
Rosette
5h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min