Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
veya ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 30 g de harina de repostería
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 Std.
Crema pastelera
10 min
Masa choux
2 Std.
Bizcocho genovés
1h 50min
Profiteroles
2 Std.
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Tarta San Marcos
4 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Tronco de Navidad
8sa 30 dk
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Almíbar básico
10 min