Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
veya 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 313 kJ / 75 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan integral con muesli
4h
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min