Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia di patate
2h 50 min
Scarpaccia
1h
Focaccia al formaggio
55 min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Focaccia a sorpresa
2h
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min