Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 55.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 71.2 mg
Alternatif tarifler
Pasta choux
2 godz.
Babà napoletano
3 godz.
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Bomboloni croccanti con crema
5 godz. 30 min
Chiacchiere
1h 35 min
Piccoli calzoni TM6
4 Std. 30 Min
Parigina TM6
5 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.