Cihazlar ve Aksesuarlar
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
4 porties
Malzemeler
-
olijfolie60 g
-
200 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden200 g
-
runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)1000 g
-
rode wijn300 g
-
bouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tijm, gedroogd2 - 3 tl
-
rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
verse schoongemaakte venusschelpen500 g
-
korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 porties
Sodyum
5560.2 mg
Protein
364.7 g
Kalori
12492.2 kJ /
2985.7 kcal
Yağ
119.2 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
27.9 g
Karbonhidrat
50.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Değerlendirme yok
Ossenstaart Shepherd's Pie
Değerlendirme yok
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Değerlendirme yok
Volcano Steak Burgers
Değerlendirme yok
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 dk
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 dk
Nasi Goreng
40 dk
Honey BBQ Chicken
Değerlendirme yok
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Değerlendirme yok
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Değerlendirme yok
Spareribs met glazuur van appel en honing
Değerlendirme yok
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Değerlendirme yok