Pasta alla Forno mit Bolognese- und Bechamelsauce

4.7 31 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
8 Portionen

Malzemeler

  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln geviertelt
    170 g
  • Karotten in Stücken (1-2 cm)
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken (0,5-1 cm)
    80 g
    80 g Knollensellerie, in Stücken (1-2 cm)
  • Hackfleisch, gemischt (halb Rind- und halb Schweinefleisch)
    800 g
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    600 g
  • Wasser
    1700 g
  • Tomatenpüree
    30 g
  • Salz
    2 ½ - 3 ½ TL
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Butter
    40 g
  • Milch
    500 g
  • Weissmehl
    40 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prisen
  • Pasta getrocknet, Sorte Penne oder Rigatoni
    500 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1307.9 mg
Protein 34.6 g
Kalori 2761.1 kJ / 659.9 kcal
Yağ 30.7 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 12.5 g
Karbonhidrat 64 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...