Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 41.9 g
- Lif
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzanella di pane multicereali
5u. 20min
Salsa alla reggiana
15min
Salsa greca
10min
Mele con zabaione al sidro
40min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Salsa rubra
30min
Salsa ai capperi
10min
Salsa selinuntina
15min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Cipolline sott'olio
361sa 10 dk
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Agliata verde
15min