Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten
- 4 Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 Pumpernickel oder Schwarzbrottaler
- ½ Bund Dill, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7u. 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Vitello Tonnato
48 Std.
Forellencremesuppe
40 λεπτ.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Forellencreme
15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Forellencreme
10 min.
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Lachs-Dill-Creme
5min