Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten
- 4 Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 Pumpernickel oder Schwarzbrottaler
- ½ Bund Dill, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellencreme
10 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Forellencreme
15 min
Thunfischmousse
10 min
Thunfisch-Tapenade
5min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Lachsaufstrich
5min
Lachs-Dip
5min