Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Ajvar (Paprika-Auberginen-Zubereitung)
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Honig
- 1 Chilischote, klein
- 800 - 1000 g Spareribs, in Portionsgröße
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 944 kJ / 225 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3h 30min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Honig-Senf-Spareribs
4óra 20p
Cordon Bleu vom Grill
45 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Marinierte Schweinenackensteaks
2 Std. 30 Min
Gefülltes Fladenbrot
1 godz. 40 min
Spareribs vom Grill
6 Std. 45 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.