Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3090 kJ / 737 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerbratenragout
49h
Schweinefleisch süß-sauer
30 min
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Hack-Käse-Rolle
1 Std.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1 Std. 10 Min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 godz. 20 min