Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 280 g Roggenbrot, mit Kümmel, vom Vortag, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 EL Mehl
- 1 EL Tomatenmark
- 800 g Gulasch
- 330 g dunkles Bier
- 200 g Rinderfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3090 kJ / 737 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krustenbraten mit Malzsauce
2u. 40min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauerbraten
72óra
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 Std.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1hod. 50min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1hod. 20min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 Std.
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min