Cihazlar ve Aksesuarlar
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 portie
Malzemeler
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 2 portie
Sodyum
64751.4 mg
Protein
83.2 g
Kalori
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Yağ
117.4 g
Lif
12.2 g
Doymuş Yağ
68.1 g
Karbonhidrat
79.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Değerlendirme yok
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Değerlendirme yok
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Değerlendirme yok
Schiacciata met gerookte zalm
Değerlendirme yok
Amandelbretzels
Değerlendirme yok
Rode ogen gevulde eieren
Değerlendirme yok
Nyonya kip-curry bun
Değerlendirme yok
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Değerlendirme yok
Roergebakken Groenten
Değerlendirme yok
Sloppy Gold Rush Burgers
Değerlendirme yok
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Değerlendirme yok
Warme chocolademelk van de inca's
40 dk