Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Fonduta svizzera
20 Min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Fonduta
8h 20min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min