Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 9.1 g
- Yağ
- 26.7 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan di funghi porcini
1 godz.
Fonduta svizzera
20min
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Fonduta
8sa 20 dk
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Flan di cavolfiore
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min