Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 150 g di acqua, + q.b.
- 300 g di farina tipo 00, + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno e ravioli
- 400 g di foglie di cavolo cappuccio, a pezzi
- 2 cucchiaino di sale
- 350 g di carne trita di maiale
- 530 g di acqua
- 20 g di salsa di soia
-
10
g di vino di riso
veya 10 g di sake - ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaio di olio di sesamo (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyoza
1 Std.
Baozi di maiale al vapore
2hod. 10min
Involtini primavera
1h 15min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Ravioli cinesi
1 Std.
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.