Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda Pişmiş Patates ve Çipuralar
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
kereviz yaprağı40 g
-
rezene sadece sap kısımları, parçalara bölünmüş (4-5 cm)40 g
-
diş sarımsak1
-
kişniş tohumu1 tk
-
taneli hardal1 yk
-
zeytinyağı50 g
-
taze sıkılmış limon suyu30 g
-
tuz patateslere serpmek için ekstra tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (4-5 cm)100 g
-
rezene kökü dörde bölünmüş100 g
-
çipura, bütün temizlenmiş (temizlenmiş hali her biri için yakl. 460-500 g)3
-
su500 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş2
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)1000 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
908.8 mg
Protein
176.3 g
Kalori
6149.6 kJ /
1469.8 kcal
Yağ
63.1 g
Lif
5.2 g
Doymuş Yağ
13.9 g
Karbonhidrat
32.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Çikolata ve Kuruyemişli Glütensiz Kek
13sa 30 dk
Antep Fıstıklı Macaron
2sa 30 dk
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35 dk
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40 dk
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2sa
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Pico de Gallo
5 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2sa
Menemen (Taze Domatesli)
30 dk